Chandi Jethu is adviseur geweest van de Centrale Bank van Suriname en lid van het strategisch comité voor onderhandelingen over bauxietexploitatie in West-Suriname. Hij geeft vanaf 2009 tot heden leiding aan het in Londen gevestigde investeringsadviesbureau Jetinvestments. Verder heeft hij vooraanstaande functies vervuld bij de UBS Investmentbank London, Bear Stearns International London, Greenwich-NatWest Capital Markets London, ING Bank en Mees Pierson Institutional Investors

Amwed Jethu heeft gewerkt bij de Investment Bank Morgan Stanley in London en heeft verscheidene leidinggevende functies bekleed bij investeringsbanken zoals Salomon Brothers, Calyon, Nomura, MerrillLynch en BankofAmerica. Hij werd in 2004 door toenmalige president Ronald Venetiaan aangesteld als honorair consul voor Suriname in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Amwed Jethu is ook betrokken geweest bij het paspoortenproject tussen Suriname en het Verenigd Koninkrijk en heeft ook zijn bijdrage geleverd bij het totstandkomen van de ACP Endowment and Trust Fund.

De gebroeders tonen hun toewijding aan het land door hun diensten volledig kosteloos aan te bieden. Een groot deel van hun verantwoordelijkheid zal liggen in het aanboren van betrouwbare en vooral financieel beter haalbare financierinhsbronnen voor de staat.