President Santokhi beëdigt granman der Kwinti’s

President Santokhi beëdigt granman der Kwinti’s

21-11-2020

President Santhokhi benadrukte dat de granman met deze benoeming meer verantwoordelijkheid op zijn schouders heeft gekregen. Hij zei dat de regering er alles aan doet om ontwikkeling totstand te brengen voor het achterland. “Samen met de samenleving en het traditioneel gezag zal dat gebeuren.” DC ….. zegt een positieve samenwerking te zien met de granman. De burgervader roept burgers op om zich sterk te maken voor eenheidsvorming.

 

 

 

 

 

 

Ook vanuit het traditioneel gezag lijkt granman Clemens gedragen te worden. “Het is een heel proces geweest om de granman te kiezen, maar het is nu gelukt”, zegt kapitein Emanuel. Ook hij legt de nadruk op het behouden van de eenheid onder de Kwinti’s.

Minister Emanuel heeft de gemeenschap opgeroepen om ervoor te kiezen te werken aan het ontwikkelingspad der Kwinti’s. De uitdagingen die u op uw pad tegen zult komen, zullen wij gezamenlijk aanpakken. De bewindsvrouw zegt dat een open en transparante communicatie de sleutel zal zijn bij het oplossen van vraagstukken.