SAB launcht Borgoe Srefidensie Edition

SAB launcht Borgoe Srefidensie Edition

12-11-2020
De Suriname Alcoholic Beverages N.V. heeft het eerste exemplaar van de Borgoe Srefidensi Edition overhandigd aan president Chandrikapersad Santokhi. Met de handeling heeft de alcoholproducent de Srefidensi Edition van haar alcohol onder de merknaam Borgoe officieel gelauncht op. SAB-directeur Steven Ma Ajong noemt het een eer om het eerste exemplaar aan de president te overhandigen. Zeker gezien het belang van de herdenking van 45 jaar Srefidensi. Na deze actie is het bedrijf gereed om het product onmiddellijk op de markt te brengen voor de verkoop.

President Chandrikapersad Santokhi heeft zich lovend geuit over de actie van SAB. “Als regering stellen we het enorm op prijs als Surinaamse producten op de markt worden gebracht. Soms kan het product veel meer doen dan diplomaten. We zien wat producten doen in andere landen in de wereld.”

“Het is goed als wij als regering Surinaams ondernemerschap ondersteunen.” De president geeft de garantie dat er projecten in de pijplijn liggen waar kleine tot grote ondernemers in het komende jaar aan hun trekken zullen komen. Dit moment zal ertoe bijdragen dat Surinamers trotser worden. Gelet op de reacties die het staatshoofd hebben bereikt zegt de president dat er een enorme belangstelling is voor het product. De SAB-directeur zegt dat er ook vanuit het buitenland belangstelling is getoond voor het product.