Overheid


30-tal woningsleutels overhandigd in Coronie

13-07-2013 | ARCHIEF 2010-2014

President Bouterse overhandigde op zaterdag 13 juli 2013 aan dertig gezinnen de sleutels van hun nieuwe koopwoning te Coronie.

De personen zijn via het woningbouwprogramma van de overheid in aanmerking gekomen voor de woning en hebben dus aan alle gestelde eisen voldaan. De nieuwe eigenaren bekostigen allen hun woning zelf en worden de eigenaar van een eigen huis. De President herhaalde dat het nog steeds het streven van de regering is om ieder gezin over een eigen woning te laten beschikken. Stap voor stap worden vorderingen geboekt, alhoewel het eindstreven nog niet behaald is.

President Bouterse bezichtigd een van de nieuw opgeleverde woningen te Coronie, 13 juli 2013

De President werd vergezeld door Minister Relyveld, RGB; Minister Hok, NH; Minister Setrowidjojo, LVV en Minister Amafo, Sociale Zaken en Volksontwikkeling welke gezamenlijk ook nog eens 45 grondbeschikkingen uitreikten.

De President sprak de Coronianen moed in en refereerde aan enkele fruit- en kweekprojecten welke momenteel in het district opgezet worden. Hij motiveerde de aanwezigen om hun krachten te geven om productie te leveren, omdat vooral voor de productiesector voldoende mogelijkheden zijn in Coronie.

Minister Relyveld , RGB, Overhandigt Eigendomspapieren Van Een Woning Aan De Nieuwe Bewoners Te Coronie , 13 Juli 2013

 

WIlt u weten of u in aanmerking komt voor een koopwoning via het woningbouwprogramma? Check de website voor de voorwaarden.

NIEUWSBERICHTEN