Overheid


Overheid doet haar deel in energiebesparing

26-08-2014 | ARCHIEF 2010-2014

President Bouterse deed tijdens zijn informatieronde in DNA over de ontstane problematiek rondom de stroomvoorziening van EBS de volgende mededeling:

Wij zijn intussen via de media al volop bezig met een bewustwordingscampagne voor efficiënt en verantwoord energiegebruik en willen als Overheid u voorgaan door vanaf morgen, woensdag 27 augustus, de airco's van alle Overheidskantoren uit te doen en deze slechts van 10.00 - 14.00 uur aan te doen. Deze oproep geldt voor het gehele land en in het bijzonder voor de districten Paramaribo, Wanica, Commewijne, Para en Saramacca. Alleen al het opvolgen van deze instructie, zal een bijzondere bijdrage zijn aan de oplossing van het huidige probleem, dat ons aller probleem is.

 

De President sprak een woord van dank uit aan het bedrijfsleven;
"Mag ik deze gelegenheid te baat nemen om vanuit deze plaats een woord van erkentelijkheid uit te spreken over initiatieven vanuit de gemeenschap in het algemeen en in het bijzonder van die delen van het bedrijfsleven die aangeboden hebben hun noodaggregaten in piekuren in te zetten ter ontlasting van het net."

NIEUWSBERICHTEN