President bouterse condoleert familie en samenleving

President bouterse condoleert familie en samenleving

08-06-2020
In Suriname is op maandag 8 juni 2020 de tweede dode als gevolg van het COVID-19 coronavirus genoteerd. President Desiré Delano Bouterse condoleert zowel de familie van de overledene als de totale Surinaamse gemeenschap. Het staatshoofd benadrukt dat een ieder zeer aangeslagen is. Hij roept de totale samenleving op om de instructies gegeven door het Nationaal COVID-19 Managementteam op te volgen.

“Laten wij dit fenomeen, het coronavirus, met z’n allen te lijve gaan. Laten we met z’n allen dit bevechten zodat wij zelf sterk uit dit gevecht kunnen komen. Laten we elkaar helpen. Laten we er zijn voor elkaar en laten we dit fenomeen, COVID-19, heel serieus nemen,” luidt de dringende oproep van president Bouterse.

Benadrukkende dat er wederom een dode te betreuren is, zegt het staatshoofd dat Suriname de grote verliezer zal zijn indien wij niet samen optrekken in de strijd tegen het virus. Hij spreekt de hoop uit dat dit signaal én de professionele begeleiding van het Nationaal COVID-19 Managementteam heel serieus worden genomen en dat wij begrijpen dat het om Suriname gaat.