Dalian doet donatie aan Instituut First Lady

Dalian doet donatie aan Instituut First Lady

07-05-2021
China Dalian International Economic & Technical Cooperation Co., Ltd heeft een donatie gedaan aan het Instituut van de First Lady van de Republiek Suriname. Presidentsvrouw, Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft op vrijdag 7 mei persoonlijk deze geste in ontvangst mogen nemen op het hoofdkantoor van Dalian. Het betrof een donatie van 3000 mondkapjes, 50 schooltassen, 600 schrijfblokken en 50 etuis, met de bedoeling een gepaste bijdrage te leveren aan de strijd tegen COVID-19 en het verbeteren van de sociale voorzieningen van Suriname. Nadat de First Lady de spullen in ontvangst heeft genomen, kreeg zij een rondleiding op de plant van Dalian.

Dalian is al langer dan twintig jaren in Suriname. De First Lady is hierdoor de mening toegedaan dat zij ook onderdeel zijn van onze gemeenschap. Zij kijkt ernaar uit om verder te werken met Dalian, om samen nog meer projecten uit te voeren voor de Surinaamse gemeenschap.

Wang Hailong, directeur van Dalian, vindt het prettig om samen te werken met de First Lady. Tijdens het bezoek heeft hij de verschillende projecten genoemd die gedaan worden door Dalian en wat zij allemaal nog meer doen in Suriname. Ook Hailong wil meer projecten uitvoeren, samen met de presidentsvrouw.

First Lady Santokhi-Seenacherry is blij met de geste en zal deze verder doneren aan de Surinaamse gemeenschap.