KBS en KPA ontvangen mondkapjes en handsanitizers van First Lady

KBS en KPA ontvangen mondkapjes en handsanitizers van First Lady

26-05-2021

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) en het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) hebben mondkapjes en handsanitizers ontvangen van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry. Op woensdag 26 mei heeft de presidentsvrouw via haar team de donatie gedaan aan de twee korpsen. Op het Instituut van de First Lady nam het KBS 5000 mondkapjes en 1000 handsanitizers in ontvangst. Het KPA kreeg 5000 mondkapjes en 500 handsanitizers gedoneerd.

De presidentsvrouw heeft besloten deze donatie te doen, omdat zij van mening is dat het KBS en KPA tijdens deze pandemie extra ingezet worden en zij daarbij beschermd moeten blijven. Voor het KPA is dit een welkome geste, omdat de penitentiaire ambtenaren vooral nu te maken krijgen met besmette gedetineerden en zich moeten blijven beschermen. Zowel het KPA als het KBS bedankten de First Lady voor deze donatie.

Namens de First Lady werden beide korpsen bedankt voor hun inzet en toewijding tijdens deze coronapandemie en wil zij hen op het hart drukken zichzelf te allen tijde te beschermen.