First lady doet donaties in verband met Pasen

First lady doet donaties in verband met Pasen

14-04-2022

In verband met de aanstaande Paasdagen heeft first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry diverse donaties gedaan aan mensen die een verzoek tot ondersteuning hadden ingediend. Op woensdag 13 april heeft de presidentsvrouw persoonlijk, in de Congreshal, de donaties overhandigd aan hen die daarvoor in aanmerking zijn gekomen. De geste bestond uit waardebonnen, tablets ten behoeve van het onderwijs, schoolpakketten, brushcutters en rolstoelen. De donatie is mogelijk gemaakt door tussenkomst van donateurs. Hiermee probeert de first lady enigszins te voorzien in de behoefte van deze groep burgers.

In haar toespraak gaf de presidentsvrouw aan dat Pasen een periode is van liefdevolle acties ondernemen en vooral geven waar dat kan. “Tijdens Pasen geven wij het positieve mee en dat kan met een simpele handeling, bijvoorbeeld iemand een compliment maken. Er is veel negativiteit om ons heen, dat is een gegeven. Wat kracht eist, is een positieve gedachte genereren. En dat moeten wij niet alleen nu, maar voor altijd doen”, richtte de first lady zich tot de aanwezigen.

Dwain Marno nam een rolstoel in ontvangst voor de heer Wilgo Vroom, die vanwege een ongeluk invalide is geworden. “Hij is door zijn ongeluk afgestoten door zijn familie, die hem juist zou moeten ondersteunen. Hij beschikt nu wel over een rolstoel, maar die is niet meer bruikbaar. Het heeft niet eens banden meer, slechts de velgen zijn over. Dus ik ben enorm blij dat de first lady hem een rolstoel heeft geschonken en namens hem bedank ik haar van harte”, sprak Marno.

Na afloop van de overhandigingen wenste de presidentsvrouw de aanwezigen gezegende Paasdagen toe.