President Santokhi te gast bij de Radhe Shyaam Mandir

President Santokhi te gast bij de Radhe Shyaam Mandir

11-04-2022

President Santokhi heeft tijdens zijn toespraak de nadruk gelegd op het belang van de mantra’s en gebeden die tijdens deze heilige periode gepredikt worden met zang en muziek. Het staatshoofd geeft aan dat een simpel gebed voor uzelf of voor een andere, kan maken dat moeilijke periodes overbrugt kunnen worden. “Geef liefde en respect dan zal goed u tegemoetkomen”, was de boodschap van de president.

Tijdens Navratri, wordt er negen dagen en nachten gevast. Daarnaast staat elke avond, één van de negen vormen van Durga Mata, centraal. Zij is de beschermende moeder en bestrijd al het kwade. Navratri wordt over de hele wereld gezamenlijk gevierd waarbij al haar manifestaties worden geëerd.

Amrita Kewalbansing, voorzitter van de mandir, toonde zich ingenomen met het bezoek van de president en gaf aan dat het belangrijk is dat er gebeden wordt voor kracht, positiviteit en de energie die nodig zal zijn om verder te gaan door het leven. Haar boodschap is daarom; “Put alle energie uit en ga verder met positieve energie”.